Община Перник е отличена с почетна грамота за активно участие в

...
Община Перник е отличена с почетна грамота за активно участие в
Коментари Харесай

Перник е отличен с грамота на Международното изложение "Културен туризъм"

Община Перник е отличена с почетна грамота за интензивно участие в провеждащото се във Велико Търново 17-ото Международно ревю „ Културен туризъм ”. Перник показва в остарялата българска столица най-големите си забележителности, а всеки клиент може да се снима с същински сурвакар, облечен с неповторим костюм на сурвакарската група „ Йорданови Арт “.

Участието на Община Перник в туристическо ревю е първото от дълги години насам, а пернишкият щанд е извънредно атрактивен. На видеостена се излъчват рекламни клипове и филми за Пернишката цитадела, за единствения на Балканския полуостров Подземен минен музей, за най-шумния, оживен и пъстър интернационален фестивал „ Сурва “, който трансформира Перник в европейската столица на зимните маскарадни игри, както и за други събития, които се организират в града.

Гостите на изложението могат да се насладят и на нещо ново – специфичен филм с виртуална действителност, който придвижва посетителите в подземня минен музей. Сред първите,  разходили се виртуално в музея, бяха зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева и кметът на град Велико Търново Даниел Панов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР